Word lid

Overweeg jij lid te worden van Dizkartes? Tijdens de KEI-week zijn de inschrijvingen weer geopend. Dit is ook het enige moment in het jaar dat je je kunt inschrijven bij Dizkartes. Als je niet bij de KEI-week aanwezig kunt zijn, kun je de Secretaris van het Bestuur machtigen. Dit doe je door een mail te sturen naar secretaris@dizkartes.nl. Houd de site en onze facebook in de gaten voor ontwikkelingen omtrent de KEI-week. Wil je weten hoe de KEI-week vorig jaar was? Bekijk onze KEI-site op www.kei.dizkartes.nl. Hierop vind je ons programma, de promotiefilm, foto’s en andere informatie.

Je mag bij Dizkartes lid worden wanneer je gaat studeren aan een Hogeschool of Universiteit. Ook wanneer je onder de 18 jaar bent, mag je lid worden. Tot je 18e mag je dan geen alcohol drinken.

Dizkartes organiseert meerdere open feesten in het jaar voor middelbare scholieren. Zo kun jij voor de KEI-week al een kijkje komen nemen bij ons! Houd hiervoor de agenda op de site in de gaten.

Heb je vragen over lidmaatschap bij Dizkartes? Mail dan naar info@dizkartes.nl, bel ons op 050-3184457 of kom lang op de sociëteit!

Belangrijke data 2017 zijn:
KEI-week - 14 tot en met 18 augustus
Kamp - 21 tot en met 23 augustus
Intro - 24 tot en met 30 augustus

Wil je weten hoe de KEI- week eruit gaat zien? Kijk op onze KEI-site