Word lid

Wil jij lid worden van A.S.V. Dizkartes? De voorinschrijvingen zijn online geopend vanaf 20 mei 2020! Je voorinschrijven kan via http://www.dizkartes.nl/voorinschrijving . Hierna moet je nog wel een keer langskomen om je definitief in te schrijven. Dit kan aan het einde van de KEI-week. Tijdens de KEI-week kan je je ook (voor)inschrijven. Hierover ontvang je te zijner tijd een mail van de secretaris.
Tijdens de KEI-week kan je je ook (voor)inschrijven. Je mag bij Dizkartes lid worden wanneer je gaat studeren aan een Hogeschool of Universiteit. Ook wanneer je onder de 18 jaar bent of niet in Groningen studeert, mag je lid worden.

KEI-week 2020
Ook dit jaar zal er een KEI-week plaatsvinden, hoewel anders dan voorgaande jaren. Houd onze website en onze sociale media (FB: A.S.V. Dizkartes; Instagram: @dizkartes) in de gaten voor ontwikkelingen omtrent de KEI-week. Ook kan je onze KEI-site bekijken om informatie te vinden over het programma van de KEI-week en het lidmaatschap bij Dizkartes

Overig
Heb je verdere vragen over het lidmaatschap bij Dizkartes? Mail dan naar info@dizkartes.nl! Belangrijke data 2020 zijn:
KEI-week - 10 tot en met 14 augustus
Kamp* - 17 tot en met 19 augustus
Intro* - 20 tot en met 26 augustus

*Het kamp en de intro zullen er anders uit gaan zien door de cororonamaatregelen. We zullen er nog steeds voor zorgen dat nieuwe leden elkaar en Dizkartes op een leuke manier kunnen leren kennen. Hoe het introductietraject er specifiek uit gaat zien, is nog onduidelijk. Ook hier zal meer informatie over volgen.