Activiteiten

Maart

za 02

T/M

zo 03
Akcie: Carnaval in Maastricht

Zin om een weekendje ertussenuit te gaan? Koop nu je kaartje en pak je mooiste huf uit de kast want zoals ieder jaar gaan we met de Akcie naar Maastricht! Op zaterdag 2 maart rond 12:00 pakken wij de trein vanuit Groningen naar Maastricht. Eenmaal aangekomen gaan we naar onze zustervereniging S.V. Koko waar wij ook blijven avondeten en slapen. Natuurlijk is er ook nog ruimte om zelf Maastricht in te gaan. Zaterdagavond gaan we op S.V. Koko partij maken en op zondag gaan we met onze brakke hoofden van de carnavalsparade genieten. We vertrekken weer naar Groningen op zondag 3 maart rond 16:00.

Meer informatie

wo 06
Clubcie: Jaarclubinauguratie
vr 08

T/M

zo 17
Snowcie: Wintersport
wo 20
Ouderejaarscommissie: Speciaalbierproeverij en pubquiz

De ouderejaarscommissie organiseert een speciaalbierproeverij met een pubquiz! Geniet voor slechts €6,50 van vier verschillende speciaalbieren.

Meer informatie

do 21
Overige organen: Bazes-veiling
wo 27
Bestuur: Wijnproeverij

Op woensdag 28 maart organiseert het Bestuur een wijnproeverij inclusief hapjes voor maar €5,50. Denk jij nu ook altijd "bah, die wijn op Dizkartes is niet te drinken"? Dan is dit jouw kans! Want deze proeverij is er niet alleen om jezelf een beetje te bezatten, maar, naar aanleiding hiervan en met jullie mening zullen wij de nieuwe huiswijn van Dizkartes kiezen! Dus, kom allen lekker wijn drinken.

Meer informatie

April

wo 17
Soccie: Lentefeest
di 23
Wijndrinkgenootschap "De Ontkurking Nabij": Wijndrinkfeest

Op 23 april is het zover, het wijndrinkfeest! Dit jaar is het thema Vino Casino. Voor maar 9 euro kan je de hele avond onbeperkt wijntjes drinken. Ook kan je kans maken op de gouden wijnfles, dus grijp je kans!

Meer informatie

vr 26
Feestcommissie: Oranjenach