BEKENDMAKING ARTIEST KEI & FESTIVAL

Geplaatst op wo 17 mei Op de kroeg zijn menig hitjes voorbij gekomen van deze fantastische local hero. Deze artiest speelt een lekkere mix tussen hiphop en pop. Hij was te horen op SlamFm, 3FM en hij trad op op Eurosonic / Noorderslag en op verschillende Bevrijdingsfestivals. Hij wordt steeds populairder en jullie hebben vast al eens meegezongen met zijn hit ''Wat als ik een milli had'' op de kroeg. Het gaat natuurlijk om niemand minder dan Haas!!

De kaartverkoop van OVERUREN FESTIVAL gaat lekker! Aangezien Haas ons 7 juli komt plezieren met zijn lekkere deuntjes is het hoog tijd om snel je kaartje te kopen nu het nog kan via de site of door te mailen naar festival@dizkartes.nl!
Op donderdag 17 augustus, tijdens de KEI-week, zal Haas ons ook vermaken!! Woensdag 31 mei om 00:00u op de kroeg zal de KEI-commissie de rest van het programma bekendmaken in de nieuwe promofilm! Ben jij benieuwd naar wie er op de poster staan dit jaar!? Kom dan ook zeker langs om dat te zien!
Wil je de verenging graag helpen tijdens de KEI-week? Meld je dan morgen aan als KEI-leider via www.keiweek.nl en/of geef je op als KEI-medewerker via KEI@dizkartes.nl!!!
p.s. vergeet niet je promo-pakket aan te schaffen via de site!