Inschrijven

Nieuwe Voorinschrijving

Beste (aankomend) student,

Je staat op het punt om jezelf voor in te schrijven bij Dizkartes. Om definitief lid te worden van Dizkartes dien je je ook definitief in te schrijven. Hiervoor krijg je de week voor de KEI-week formulieren toegestuurd. Deze dien je voor vrijdag 20 augustus (de laatste dag van de KEI-week) 20:00 uur terug te hebben gestuurd naar secretaris@dizkartes.nl. Dit maakt je inschrijving definitief. Wellicht is het ook mogelijk om je op de vrijdag na 18:00 uur op de Sociëteit definitief in te schrijven. Dit hangt af van de geldende corona maatregelen. Meer uitleg hierover zal je in de mail ontvangen. Alle gegevens die je nu alvast invult, zullen ingevuld zijn op de formulieren. Hierdoor hoef je alleen nog maar een handtekening te zetten op je definitieve inschrijving. Vul dus het liefst zo veel mogelijk velden in.

Let op: hou je spam inbox goed in de gaten om de formulieren niet te missen!
Veel succes met invullen en leuk dat je interesse hebt om lid te worden!

Persoonlijke gegevens

Naam
Voorletters
Geslacht
Geboortedatum
BSN/Sofi-Nummer
IBAN-nummer

Communicatiegegevens

Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer Mobiel
E-mailadres

Controleer dit adres goed, Dizkartes maakt veel gebruik van e-mailcommunicatie
E-mailadres herhalen

Studie

Studie


Klik hier als jouw studie er niet tussen staat
Studentnummer

Mocht je deze op dit moment niet weten, dan kun je hem alsnog bij de definitieve inschrijving meenemen.

Gegevens noodcontact

Je kan hier contactgegevens invullen van de persoon die wij in het geval van calamiteiten kunnen bereiken.
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer Vast
Telefoonnummer Mobiel
E-mailadres
Mag gebruikt worden:
In geval van nood willen wij graag je ouders/verzorgers kunnen bereiken.

Introductietijd

Van maandag 23 augustus tot en met woensdag 25 augustus is er - dit onder voorbehoud en afhankelijk van de dan geldende maatregelen - een kamp om je mede aspirant-leden te leren kennen. Meer informatie hierover ontvang je na je definitieve inschrijving. Mocht je echt niet kunnen, dan kun je dat hier aangeven.
Ik ben aanwezig op het kamp.

De Introductieperiode bij Dizkartes begint op donderdag 26 augustus en eindigt met de inauguratie op woensdag 1 september. Ook deze periode is afhankelijk van de dan geldende maatregelen. Indien fysieke activiteiten niet mogelijk zijn, staat er een online programma voor je klaar. Mocht je nou op een of meerdere dagen echt niet kunnen, dan kun je dat hier aangeven.
Ik ben de volgende dagen aanwezig tijdens de intro:
     Donderdag    26 Augustus
Vrijdag27 Augustus
Zaterdag28 Augustus
Zondag29 Augustus
Maandag30 Augustus
Dinsdag31 Augustus
Woensdag1 September

Voor onze statistieken is het handig om te weten of je een eerstejaars bent of niet. Een eerstejaars begint dit studiejaar met studeren in Groningen.
Ik ben eerstejaars:

Akkoord

1) Dit is slechts de voorinschrijving. Om aspirant-lid te kunnen worden van A.S.V. Dizkartes dien je je ook definitief in te schrijven. Hiervoor zal je de in te vullen formulieren per mail ontvangen.

2) De mogelijkheid bestaat dat er een loting plaats moet vinden. Deze zal gedaan worden na de definitieve inschrijving. De kans dat dit gebeurt is zeer gering. Wil je hier meer informatie over hebben spreek dan een van de bestuursleden aan.

3) Bij de definitieve inschrijving dient naast de lidmaatschapsverklaring ook een machtiging getekend te worden.

4) Het is voor aspirant-leden van de A.S.V. Dizkartes verboden (aspirant-)lid te zijn van een andere studentengezelligheidsvereniging, zoals gedefinieerd door de Rijksuniversiteit Groningen.


Hierbij verklaar ik het formulier naar waarheid te hebben ingevuld en akkoord te gaan met bovenstaande, en bevestig ik mijn voorinschrijving bij de A.S.V. Dizkartes.

Ja, ik ga hiermee akkoord.