Wanneer je lid bent geworden bij Dizkartes zal je een jaarclub vormen met je mede jaargenoten. Een jaarclub zal bestaan uit 9 tot 15 personen. Dit worden jouw vrienden voor het leven en hiermee bouw je een band op om nooit te vergeten. Elke woensdagavond gaan jullie naar de Sociëteit om andere jaarclubs te ontmoeten en om een feestje te bouwen. Naast de woensdagavond komen jaarclubs ook vaak samen om te sporten, studeren of op stap te gaan. Door deze club vrienden ga jij een geweldige studententijd tegemoet!

Marijn - Jaarclub Lycka, 2021

Hey! 

Wij zijn JC Lycka, een hechte groep van 12 meiden en die veel plezier hebben met elkaar. Elke woensdag gaan we eten, borrelen en samen naar de kroeg. We vinden het leuk om samen op het terras te zitten, te poolen, spelletjes te spelen of te mixen met andere jaarclubs. Niet alleen op de woensdagen, maar ook andere dagen in de week zien we elkaar graag, dan gaan we samen sporten, studeren of borrelen in het park, een spontaan appje in de groep is genoeg! Verder hebben wij afgelopen jaar een BlindDateDiner georganiseerd en zijn we op clubweekend geweest. Vorige zomer zijn we ook met z'n allen op clubvakantie naar Valencia geweest en dit jaar gaan we een weekje naar Praag, daar kijk ik heel erg naar uit! Hopelijk vinden jullie net als ik ook volgend jaar een ontzettend leuke en hechte jaarclub bij Dizkartes! 

4ff568b1-9f67-4132-8a58-f61b92fca73e.jpg

Jan Hein - Jaarclub de Stropers, 2021

Hey KEI-loper!

Wij zijn JC de Stropers. We zijn een hechte groep van 13 gasten, en elke woensdag eten wij samen en gaan wij met zijn allen richting de vereniging. We vinden het leuk om samen voetbal te kijken, te barbecueën en te mixen met andere jaarclubs. Verder gaan wij elk jaar op clubweekend en op clubvakantie. Afgelopen jaar zijn wij naar Sziget geweest, en dit was een groot succes. Ik kan met alle zekerheid zeggen dat ik door mijn jaarclub vrienden voor het leven heb gemaakt en wij nog vele jaren met elkaar afspreken en op vakantie gaan. Hopelijk schrijven jullie je hier in en zie ik jullie volgend jaar op de kroeg!


WhatsApp_Image_2023-07-07_at_13.34.21.jpeg