De Soccie, ofwel Sociëteitscommissie, houdt de kroegavonden draaiende. Zowel achter de bar als achter de DJ-booth zijn de leden van deze commissie niet weg te slaan. Je kunt al in de eerste maand van je lidmaatschap solliciteren voor de soccie! Tap jij volgend jaar onze biertjes, of draai jij liever de leukste hitjes? Alles kan bij de Soccie!

Mylja – Barcommissaris

Hey, ik ben Mylja! Naast dat ik een geweldige tijd heb met mijn jaarclub en dispuut, ben ik ook actief bij de sociëteitscommissie als barcommissaris bij Dizkartes. Dit houdt in dat ik een paar dagen per maand verantwoordelijk ben voor het draaiende houden van onze kroeg. Op deze dagen ben ik verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de kroeg en zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt.


Als barcommissaris draag ik de verantwoordelijkheid voor een gezellige sfeer en een goede gang van zaken op de kroeg, maar werk ik ook samen met een team van tappers om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat eventuele problemen snel worden opgelost!
Het leukste aan mijn functie als barcommissaris vind ik het sociale aspect; je ontmoet ontzettend veel leden en je staat midden in het verenigingsleven. Ik krijg vaak de kans om korte praatjes te maken met verschillende mensen en ik maak een hoop grappige dingen mee. Na een geslaagde avond, als de kroeg gesloten is en we alles hebben opgeruimd, sluiten we af met een gezellige naborrel. Dit zijn de momenten waarop je met iedereen die geholpen heeft die avond lekker kan borrelen en kan nagenieten van een geslaagde avond.

Het geeft me veel energie om bij te dragen aan een goed verloop van een avond en de gezelligheid van onze vereniging. De verantwoordelijkheid die erbij komt kijken is uitdagend, maar zorgt er ook voor dat elke avond in de kroeg weer een unieke ervaring is. Ik kijk ernaar uit om tijdens de KEI-week weer fantastische avonden te hebben met iedereen en jou een geweldige tijd te bezorgen!

WhatsApp_Image_2024-06-23_at_17.23.42.jpeg
Barcommissaris Mylja
Dizkartes_FAC_L294520.jpg

Owen - DJ​​​​​​​

Hey! Ik ben Owen, lid van de DJcie. Ik ben van kleins af aan altijd al veel met muziek bezig geweest, dus toen ik voor het eerst op de kroeg kwam en de DJcie bezig zag voelde ik mij meteen geroepen. Je leert heel veel van de commissie. Dit dankzij je mede-DJ's en natuurlijk de vele kansen om voor een publiek te draaien.  Zo doe ik DJ'en nu ook als bijbaan, iets wat ik mezelf niet had zien doen zonder de DJcie.

Daarnaast heb je ook toegang tot een groot netwerk actieve en oud-DJ's, waar je altijd terecht kan voor vragen of wat dan ook. Zo heb ik dan ook nog geen moment spijt gehad van mijn tijd actief bij de DJ'cie, en raad ik het zeker iedereen aan erbij te gaan en het een kans te geven, met of zonder DJ ervaring ;)