Word lid

Overweeg jij lid te worden van Dizkartes? Tijdens de KEI-week zijn de inschrijvingen geopend! Als je niet bij de KEI-week aanwezig kunt zijn, kun je de Secretaris van het Bestuur machtigen om jouw in te schrijven. Dit doe je door een mail te sturen naar secretaris@dizkartes.nl. Ook is het nu al mogelijk om je voor in te schrijven! Dit kan je doen via https://www.dizkartes.nl/voorinschrijving

Houd de site en onze social media in de gaten voor ontwikkelingen omtrent de KEI-week. Wil je weten hoe de KEI-week er vorig jaar bij ons uitzag? Bekijk onze KEI-site op www.kei.dizkartes.nl. Hierop vind je ons programma, onze film, foto’s en veel andere informatie!

Je mag bij Dizkartes lid worden wanneer je gaat studeren aan een Hogeschool of Universiteit. Ook wanneer je onder de 18 jaar bent of niet in Groningen studeert, mag je lid worden.
Dizkartes organiseert meerdere open feesten in het jaar voor middelbare scholieren. Zo kun jij voor de KEI-week al een kijkje komen nemen bij ons! Houd hiervoor de agenda op de site in de gaten.

Heb je vragen over lidmaatschap bij Dizkartes? Mail dan naar info@dizkartes.nl, bel ons op 050-3184457 of kom lang op de sociëteit aan de Peperstraat 21!

Belangrijke data 2019 zijn:
KEI-week - 12 tot en met 16 augustus
Kamp - 19 tot en met 21 augustus
Intro - 22 tot en met 28 augustus


Wil je weten hoe de KEI- week eruit gaat zien? Kijk op onze KEI-site.