Word lid

Wil jij lid worden van A.S.V. Dizkartes? De voorinschrijvingen zullen zijn vanaf 1 mei open zijn! Je voorinschrijven kan via de link onderaan de pagina, of tijdens de KEI-week. Hierna moet je je nog wel definitief inschrijven. Hiervoor krijg je formulieren toegestuurd van de secretaris. Meer informatie over definitief inschrijven staat ook in die mail. LET OP: De deadline hiervoor is vrijdag 20 augustus 20:00 uur!
Je mag bij Dizkartes lid worden wanneer je gaat studeren aan een Hogeschool of Universiteit. Ook wanneer je onder de 18 jaar bent of niet in Groningen studeert, mag je lid worden.

KEI-week 2021
Ook dit jaar zal er een KEI-week plaatsvinden, hoewel anders dan voorgaande jaren. Houd onze website en onze sociale media (FB: A.S.V. Dizkartes; Instagram: @dizkartes) in de gaten voor ontwikkelingen omtrent de KEI-week. Ook kan je onze KEI-site bekijken om informatie te vinden over het programma van de KEI-week en het lidmaatschap bij Dizkartes

Overig
Heb je verdere vragen over het lidmaatschap bij Dizkartes? Mail dan naar info@dizkartes.nl! Belangrijke data 2021 zijn:
KEI-week - 16 tot en met 20 augustus
Kamp* - 23 tot en met 25 augustus
Intro* - 26 augustus tot en met 1 september

*Het kamp en de intro zullen worden gehouden volgens de coronamaatregelen die gelden in die tijd. We zullen er nog steeds voor zorgen dat nieuwe leden elkaar en Dizkartes op een leuke manier kunnen leren kennen. Hoe het introductietraject er specifiek uit gaat zien, is nog onduidelijk. Ook hier zal meer informatie over volgen.

Inschrijven kan via dizkartes.nl/inschrijving