Zakelijk

A.S.V. Dizkartes is de grootste gelijkwaardige studentenvereniging van Nederland die geen ontgroening kent. Op 24 augustus 1990 is de vereniging opgericht en dankzij ons unieke karakter zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de derde grootste vereniging van Groningen met ruim 800 leden en meer dan 1000 oud-leden. Afgelopen dertig jaar is onze identiteit altijd bewaard gebleven en met een eigen pand in het hartje van het centrum is A.S.V. Dizkartes niet meer weg te denken uit het Groningse studentenleven.

Jaarlijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Doordeweeks is de kroeg open voor de leden om te vergaderen, te borrelen, te feesten en om andere activiteiten te organiseren. Deze activiteiten variëren van reguliere kroegavonden en themafeesten tot open feesten en de diesweek. Hiernaast wordt eens in de vijf jaar ons bestaan grootst gevierd met een groots lustrum.

Als bedrijf heeft u verschillende mogelijkheden om bekendheid te krijgen of te vergroten onder studenten die lid zijn bij Dizkartes. Wij hebben diverse opties om uw bedrijf of dienst onder de aandacht te brengen en daarnaast kijken we ook graag naar een ‘mogelijkheid op maat’ voor uw bedrijf. Wij staan altijd open voor vernieuwende ideeën die we samen kunnen uitwerken.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op met onze Commissaris Acquisitie om de mogelijkheden te bespreken.

Commissaris Acquisitie
Jasper Mulder en Jesse Vink
acquisitie@dizkartes.nl

Partners
Drukbedrijf is een online drukkerij in Amsterdam die álles op álles drukt. Als jong en snelgroeiend bedrijf helpen wij al veel verschillende studie- en studentenverenigingen, particulieren en bedrijven aan drukwerk. Ook voor A.S.V. Dizkartes verzorgen we al enige tijd het drukwerk. Zo liet A.S.V. Dizkartes al spandoeken, ansichtkaarten, verschillende soorten vlaggen, borden, posters, stickers en flyers drukken. Drukbedrijf.nl is gevestigd in Amsterdam, maar levert uiteraard door heel Nederland en soms zelfs in omringende landen. Op onze website vind je al vele producten die wij kunnen bedrukken, maar dat is nog lang niet alles. Ben jij dus net op zoek naar een product dat wij niet online hebben staan? Of wil je bijvoorbeeld een brochure drukken, maar staat je gewenste formaat of afwerking er niet tussen? Je kunt ons bellen, met ons chatten of een offerte aanvragen met de gewenste specificaties van jouw gewenste product. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een offerte toe.Studenten Wegwijzer is de website waar studenten leuke nieuwtjes en handige tips kunnen vinden. Op deze website kun je als student antwoorden vinden op alle vragen tijdens je studentenleven. Ook kunnen studenten hier terecht voor belangrijke zaken als verzekeringen voor studenten en kortingen op bijvoorbeeld laptops! En zelfs als je geen inspiratie hebt voor het avondeten, heeft Studenten Wegwijzer nog wat snelle en betaalbare recepten voor je!Als student heb je waarschijnlijk ook studieboeken nodig, tweedehands boeken zijn voordeliger dan nieuwe boeken en op Bookmatch worden er maar liefst 250.000 aangeboden. Naast tweedehands studieboeken, koop je ook nieuwe boeken via Bookmatch. En wil je zelf studieboeken verkopen, dan kan je deze eenvoudig aanbieden met de Bookmatch app.Wake Up Student Psychology & Coaching


Wake Up Student Psychology & Coaching biedt coaching aan voor studenten rond veel voorkomende uitdagingen:
  • Psychische klachten
  • Van studiekeuze- tot loopbaanbegeleiding
  • Effectief studeren
  • Balans studie en studentenleven voor motivatie, doelgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling

Als lid van je vereniging heb je recht op een gratis kennismakingsgesprek. Blijf dus niet onnodig lang met dezelfde uitdagingen zitten en ga vrijblijvend een gesprek aan. Bezoek gerust de site www.wakeupstudent.nl voor verdere informatie of stuur even een mailtje naar meldjeaan@wakeupstudent.nl