KEI-commissie

Over dit verband

KEICIE '21, BEL JIJ DE ELEKTRICIEN !?

Het grote doel van de KEI-commissie is het binnenhalen van een nieuwe lichting Dizkartianen. Daarbij is de KEI-commissie verantwoordelijk voor het maken, presenteren en uitvoeren van het programma van Dizkartes tijdens de algemene KEI-week. De KEI-commissie heeft hiermee een cruciale taak binnen de vereniging.
Het binnenhalen van een nieuwe lichting doet de KEI-commissie door duidelijk informatievoorziening door middel van promotie maken en diverse activiteiten te organiseren die een representatie zijn van het verenigingsleven bij Dizkartes. Hierdoor biedt zij potentiële leden de kans goed te kunnen bepalen of zij lid willen worden van de vereniging.
De organisatie wordt besproken tijdens de wekelijkse vergadering op maandag avond. Daarnaast heeft zij veel contact en vergaderingen met het Bestuur. Om de organisatie te prettiger te maken, is de commissie opgedeeld in de subcommissies Activiteiten en Promo. Daarnaast is één iemand verantwoordelijk voor de lay-out en één iemand verantwoordelijk voor de logistieke uitvoering.
Naast commissieleden zijn er ook een groot aantal medewerkers nodig. Deze worden later in het jaar (rond mei) gevraagd door de KEI-commissie.

Subverbanden

Oudverbanden