Commissie van Beheer

Over dit verband

De Commissie van Beheer Sociëteit richt zich op taken die in en om de Sociëteit uitgevoerd worden en ondersteunt het Dagelijks Bestuur. Gedacht kan worden aan onder andere het organiseren en tellen van de voorraden, het innen van debiteuren, het opstellen van facturen, het aansturen van de Kluscie en het opstellen van een onderhoudsplan.

De Commissie van Beheer Sociëteit bestaat uit 6 personen. De personen hebben de volgende functies:

Voorzitter (Rozemarijn de Wit)
De Voorzitter van de CvB is eindverantwoordelijk voor de CvB

Penningmeester (Sem van der Lee)
Verantwoordelijk voor alle inkomsten en uitgaven.

Commissaris Pand (Bram Barnes)
De Commissaris Pand zal zijn taken vooral vinden binnen het onderhoud van de sociëteit. Zo zal er een onderhoudsplan worden opgesteld en is hij verantwoordelijk voor groot en klein onderhoud. Daarbij is hij ook voorzitter van de kluscommissie.

Commissaris Financiën Sociëteit (Maaike Oosterhof)
De Commissaris Financiën Sociëteit houdt zich bezig met daglijsten, kassa's en eventueel een nieuw kassa- en of lijstensysteem. Ook zal deze persoon meehelpen met het factureren en maken van afspraken met de verschillende partijen die een feest of een activiteit zullen organiseren.

Commissaris Voorraad (Anne Dijkstra & Nick Hofstede)
De Commissaris Voorraad zal zich bezig houden met het voorraadbeleid, het inkoopbeleid en het verkoopbeleid. Daarnaast is diegene verantwoordelijk voor de drank die binnenkomt en de drank die verkocht wordt.

Commissaris Techniek (Bas van Wijngaarden & Quinten van der Werff)
De Commissaris Techniek is verantwoordelijk voor het goed functioneren van het licht en geluid binnen de sociëteit en neemt ook een zeer belangrijke rol in bij grote evenementen zoals een KEI-week of Dies. Tevens is hij de voorzitter van de Licht- en Geluidcommissie.

Oudverbanden