Sociëteit der Dizkartes Senioren

Over dit verband

Welkom op de SdDS pagina!

Voor actieve Dizkartianen is het moeilijk voor te stellen, maar aan het studentenleven komt ooit een eind. Daar hebben we wat op bedacht! De Sociëteit der Dizkartes Senioren, kortweg SdDS, is het oud-leden verband van Dizkartes. Wanneer je afstudeert (of verhuist naar een andere stad voor je Master) kun je lid worden van de SdDS. Als oud-lid blijf je verbonden met alle andere oud-Dizkartianen die de vereniging een warm hart toedragen.

We organiseren regelmatig drukbezochte borrels in centraal gelegen steden zoals Utrecht, waar jij als oud-lid de hele avond op kosten van de SdDS meeborrelt. Eén van de jaarlijkse hoogtepunten is de barbecue in Scheveningen, waar we met een grote groep oud-leden aan het strand in de stralende zon van koude biertjes genieten.

Als oud-lid ondersteun je daarnaast de vereniging financieel in het organiseren van de wat meer carrièregerichte activiteiten zoals Dizkartiaan 2.0 en carrièredagen. Alsof dat nog niet genoeg is houd je ook nog vrije toegang tot de kroeg en de site.

Je krijgt al deze voordeeltjes voor een jaarlijkse contributie van slechts € 22,50. Om lid te worden, neem contact op met de Secretaris van de SdDS, welke ook de Secretaris van Dizkartes is, namelijk Diana Chvaleva.

Wil je weten wie in het Bestuur zitten? Het SdDS-Bestuur 2020/2021 bestaat uit:

Voorzitter Niels Bos
Secretaris Ruben Wanschers
Penningmeester Tim van Leer
Bestuurslid Ruben Barels
Bestuurslid Wouter Smit
Bestuurslid Lucia Haagsman
Bestuurslid Sophie Klijnstra

Hopelijk tot ziens op een van onze mooie borrels!

Met vriendelijke groet,

Het SdDS-Bestuur 2020/2021

-----------------------------------------------------------------------------------

Voor het doorgeven van adreswijzigingen en voor het aan- of afmelden van het lidmaatschap gelieve te mailen naar sdds@dizkartes.nl. Ook voor andere vragen kan er worden gemaild naar dit adres.

Subverbanden