Sociëteit der Dizkartes Senioren

Over dit verband

Welkom op de SdDS pagina!

Voor actieve Dizkartianen is het moeilijk voor te stellen, maar aan het studentenleven komt ooit een eind. Daar hebben we wat op bedacht! De Sociëteit der Dizkartes Senioren, kortweg SdDS, is het oud-leden verband van Dizkartes. Wanneer je afstudeert (of verhuist naar een andere stad voor je Master) kun je lid worden van de SdDS. Als oud-lid blijf je verbonden met alle andere oud-Dizkartianen die de vereniging een warm hart toedragen.

We organiseren regelmatig drukbezochte borrels in centraal gelegen steden zoals Utrecht, waar jij als oud-lid de hele avond op kosten van de SdDS meeborrelt. Daarnaast organiseren we jaarlijks een Oktoberfest in Amsterdam, waar we de hele avond pullen vullen. Eén van de jaarlijkse hoogtepunten is de barbecue in Scheveningen. We claimen elk jaar een groot deel van een chille strandtent om in de stralende zon van koude biertjes te genieten.

Als oud-lid ondersteun je daarnaast de vereniging financieel in het organiseren van de wat meer carriéregerichte activiteiten zoals Dizkartiaan 2.0 en carrièredagen. Alsof dat nog niet genoeg is houd je ook nog vrije toegang tot de kroeg en de site.

Je krijgt al deze voordeeltjes voor een jaarlijkse contributie van slechts € 22,50. Om lid te worden, neem contact op met de Secretaris van de SdDS, welke ook de Secretaris van Dizkartes is, namelijk Niko Elbers.

Wil je weten wie in het Bestuur zitten? Het SdDS-Bestuur 2017/2018 bestaat uit:

Voorzitter Anne Schulten
Secretaris Niko Elbers
Penningmeester Liesbeth Bouwmeester
Bestuurslid Frank de Kwaadsteniet
Bestuurslid Janneke Sier
Bestuurslid Wouter Smit
Bestuurslid Jasper Schleidt

Hopelijk tot ziens op een van onze mooie borrels!

Met vriendelijke groet,

Het SdDS-Bestuur 2018/2019

-----------------------------------------------------------------------------------

Voor het doorgeven van adreswijzigingen en voor het aan- of afmelden van het lidmaatschap gelieve te mailen naar secretaris@dizkartes.nl. Ook voor andere vragen kan er worden gemaild naar dit adres.

Subverbanden