Inschrijven

Nieuwe Voorinschrijving

Beste (toekomstige) student,

Je staat op het punt om jezelf voor in te schrijven bij Dizkartes. Door het invullen van deze gegevens zal de definitieve inschrijving spoediger verlopen, omdat wij alle papieren van te voren uit kunnen printen. Vul dus zo veel mogelijk velden in. Mocht je toch nog een vraag hebben, dan kan je bellen naar 050-3184457 of een mail sturen naar info@dizkartes.nl.

Veel succes met het invullen!

Persoonlijke gegevens

Naam
Voorletters
Geslacht
Geboortedatum
BSN/Sofi-Nummer
IBAN-nummer

Communicatiegegevens

Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer Mobiel
E-mailadres

Controleer dit adres goed, Dizkartes maakt veel gebruik van e-mailcommunicatie
E-mailadres herhalen

Introductietijd

Het is belangrijk dat je aanwezig bent bij de definitieve inschrijving op vrijdag 16 augustus omdat je dan alle papieren kan ondertekenen en veel informatie krijgt over het Kamp en de Intro. Daarnaast worden dan de overige gegevens ingevuld. De definitieve inschrijving duurt van 18.00 tot ongeveer 20.00 uur. Je bent dus ruim op tijd klaar voor het eindfeest van de KEI.
Ik ben aanwezig bij de definitieve inschrijving.

Akkoord

1) Dit is slechts de voorinschrijving. Om aspirant-lid te kunnen worden van A.S.V. Dizkartes dien je ook bij de definitieve inschrijving op vrijdag 16 augustus tussen 18:00u en 20:00u te zijn. Mocht je hierbij niet aanwezig kunnen zijn, spreek dan een van de bestuursleden aan.

2) De mogelijkheid bestaat dat er een loting plaats moet vinden. Deze zal gedaan worden na de definitieve inschrijving. De kans dat dit gebeurt is zeer gering. Wil je hier meer informatie over dan kan je mailen naar info@dizkartes.nl.

3) Bij de definitieve inschrijving dient naast de lidmaatschapsverklaring ook een machtiging getekend te worden.

4) Het is voor aspirant-leden van de A.S.V. Dizkartes verboden (aspirant-)lid te zijn van een andere studentengezelligheidsvereniging, zoals gedefinieerd door de Rijksuniversiteit Groningen.


Hierbij verklaar ik het formulier naar waarheid te hebben ingevuld en akkoord te gaan met bovenstaande, en bevestig ik mijn voorinschrijving bij de A.S.V. Dizkartes.

Ja, ik ga hiermee akkoord.