A.S.V. Dizkartes is de grootste gelijkwaardige studentenvereniging van Nederland die geen ontgroening kent. Op 24 augustus 1990 is de vereniging opgericht en dankzij ons unieke karakter zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de derde grootste vereniging van Groningen met ruim 1000 leden en meer dan 1200 oud-leden. De afgelopen dertig jaar is onze identiteit altijd bewaard gebleven en met een eigen pand in het hartje van het centrum is A.S.V. Dizkartes niet meer weg te denken uit het Groningse studentenleven.


Jaarlijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Doordeweeks is de kroeg open voor de leden om te vergaderen, te borrelen, te feesten en om andere activiteiten te organiseren. Deze activiteiten variëren van reguliere kroegavonden en themafeesten tot open feest en en de Diesweek. Hiernaast wordt eens in de vijf jaar ons bestaan gevierd met een groots lustrum.


Als bedrijf heeft u verschillende mogelijkheden om bekendheid te krijgen of te vergroten onder studenten die lid zijn bij Dizkartes. Wij hebben diverse opties om uw bedrijf of dienst onder de aandacht te brengen en daarnaast kijken we ook graag naar een 'mogelijkheid op maat' voor uw bedrijf. Wij staan altijd open voor vernieuwende ideeën die we samen kunnen uitwerken.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op met onze Commissaris Acquisitie om de mogelijkheden te bespreken.


Commissaris Acquisitie I & II

William Sim en Sam Eelman

Acquisitie@dizkartes.nl