Commissaris Financiën Sociëteit

Yannick van der Weij

De Commissaris Financiën Sociëteit houdt zich bezig met het ondersteunen van de Penningmeester Sociëteit. Hij zorgt er voor dat mensen met openstaande schulden gebeld worden en treft betalingsregelingen wanneer nodig.

Commissaris Voorraad I

Emiel Korringa

De Commissaris Voorraad I houdt zich bezig met het voorraadbeleid, het inkoopbeleid en het verkoopbeleid. Daarnaast is diegene verantwoordelijk voor de drank die binnenkomt en de drank die verkocht wordt.

Commissaris Voorraad II

Jeroen Bodde

De Commissaris Voorraad II houdt zich bezig met het voorraadbeleid, het inkoopbeleid en het verkoopbeleid. Daarnaast is diegene verantwoordelijk voor de drank die binnenkomt en de drank die verkocht wordt.

Commissaris Pand 

Wiggo Wietasch

De Commissaris Pand zal zijn taken vooral vinden binnen het onderhoud van de Sociëteit. Zo zal er een onderhoudsplan worden opgesteld en is hij verantwoordelijk voor groot en klein onderhoud. Daarbij is hij ook voorzitter van de kluscommissie.

Commissaris Techniek 

Marc Tuenter

De Commissaris Techniek is verantwoordelijk voor het goed functioneren van het licht en geluid binnen de Sociëteit en neemt ook een zeer belangrijke rol in bij grote evenementen zoals de KEI-week of de Dies. Tevens is hij de voorzitter van de Licht- en Geluidcommissie.