Heb je interesse om lid te worden bij Dizkartes? De voorinschrijvingen zijn open! vanaf dit moment kan je je online voorinschrijven zodat wij weten dat je interesse hebt om lid te worden bij A.S.V. Dizkartes. Tijdens de KEI-week kan de voorinschrijving zowel online als op de Sociëteit afgerond worden. Als je je inschrijving definitief wil maken, dien je op de laatste dag van de KEI-week (vrijdag 16 augustus) langs te komen op de Sociëteit. Zie hieronder nog enkele antwoorden op veelgestelde vragen.Kent Dizkartes veel verplichtingen?

Nee, Dizkartes kent een vrijbijvend karakter. Afgezien van de introductietijd kent Dizkartes geen verplichtingen. Na de introductietijd vorm je je jaarclub waarmee je iedere woensdag samen eet, maar dit is niet verplicht. Mocht je er voor kiezen bij een dispuut te gaan of onderdeel te worden van een commissie, dan komen er wel verplichtingen bij kijken. Je bepaalt zelf hoe actief je wordt!

Ik ben jonger dan 18 jaar en wil ook lid worden, mag dat?

Als je jonger bent dan 18 jaar mag je ook lid worden van A.S.V. Dizkartes. 

Kost het geld om lid te worden bij Dizkartes?

Na de KEI-week vindt er een introductieperiode gevolgd door een kamp plaats. Je betaalt hiervoor een eerstejaarsbijdrage van €171,-. De eerstejaarsbijdrage is bedoeld om de kennismakingsactiviteiten te kunnen bekostigen voor de eerstejaars. Het geld wordt uitsluitend gebruikt voor eerstejaarsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan kamp en de introductieweek, maar ook andere activiteiten die speciaal voor de eerstejaars georganiseerd worden.  Deze eerstejaarsbijdrage staat dus los van de jaarlijkse contributie die alle leden betalen. De eerstejaarsbijdrage wordt in meerdere termijnen afgeschreven. 

Hoeveel contributie betaal je bij Dizkartes?

De jaarlijkse contributie bedraagt €145,-. Dit wordt in twee termijnen afgeschreven, waardoor de contributie per half jaar €72,50 bedraagt.

Hoe lang duurt de introductieperiode?

De introductieperiode duurt dit jaar van 19 tot en met 28 augustus. Tijdens deze periode maak je kennis met de Vereniging en haar leden. Tijdens de introductieweek worden er verschillende, leuke activiteiten georganiseerd. Zo ga je langs bij jaarclubs, disputen en commissies en is er een sportdag. Aansluitend op deze introductieweek ga je op kamp. Op de externe locatie staat de enthousiaste Kampcommissie klaar om jullie te ontvangen en er drie onvergetelijke dagen van te maken.

Wat gebeurt er na de introductieperiode?

Na de introductieperiode begint de integracie-periode. In deze periode heb je wekelijks 's avonds activiteiten op de Sociëteit en daarbuiten. Het doel van deze activiteiten is ervoor zorgen dat je uiteindelijk een jaarclub vormt met 7-14 anderen. Wat de basis vormt van je lidmaatschap bij A.S.V. Dizkartes. 


Inschrijven!


Heb je nog verdere vragen? Dan kan je mailen naar info@dizkartes.nl

​​​​​​​