timetable_kei2023.png

Programma Uitleg


Elke dag


11:00 - 17:00     PANINI'S & SLUSHPUPPIES

Heb je het gisteren iets te laat gemaakt en ben je wel toe aan een lekkere versnapering? Wij hebben de brakke brunch al klaarstaan! Kom tussen 11:00 en 17:00 langs bij A.S.V. Dizkartes en geniet van verschillende panini's en verkoelende slushpuppies. Haal je gratis panini en slushpuppy op met je bon uit het bonnenboekje. Heb je ze al ingeleverd? Dan kan je voor €1,- een slushpuppy halen of voor €2,- een slushpuppy met flugel. Daarnaast kan je ook de hele week voor maar liefst €2,50 een (vega) panini halen! 

12:00 - 21:00     LOUNGE OPEN

Van 12:00 tot 21:00 ben je welkom in onze Lounge achter onze Societeit! Geniet van een Desperados, Stëlz of een frisje en maak kennis met de Dizkartianen. Van jaarclubs tot disputen, iedereen heeft zin om je te ontmoeten en te vertellen over alles van A.S.V. Dizkartes te bieden heeft!

11:00 - 21:00     RONDLEIDINGEN

Nieuwsgierig naar A.S.V. Dizkartes? Kom langs voor een rondleiding! Onze leden laten jou de Sociëteit zien, uiteraard onder het genot van een drankje. Van de benedenbar tot de bestuurskamer, de rondleiding geeft jou een goed beeld van de Vereniging. Valt het in de smaak? Dan kun je je direct voorinschrijven!


MAANDAG


21:30 - 01:00     GAME NIGHT

Begin deze KEI-week goed met de Game Night van A.S.V. Dizkartes. Speel samen met Dizkartianen de leukste (drank)spelletjes om jezelf klaar te stomen voor de rest van de avond.

23:00 - SLUIT     THE WORLD UPSIDE DOWN

Maandagavond zetten wij de kroeg Ondersteboven met het openingsfeest. Kom langs met je KEI-groepje, proef de sfeer van A.S.V. Dizkartes en misschien raak jij ook ondersteboven van onze Vereniging. 


Dinsdag


12:00 - 14:00     EAT & GREET

Dinsdag kun je in de Lounge achter onze Sociëteit genieten van een bourgondische lunch. Kom hier genieten van warme bourgondische broodjes voor maar €5,-. Meld je meteen aan via de KEI app of ga naar het kopje evenementen op onze website! 

15:00 - 20:00     DIZKARTES X HOOGHOUDT COCKTAILS

Dinsdagmiddag kun je bij ons in de Lounge genieten van de lekkerste Hooghoudt cocktails! Vallen ze in de smaak? Bij A.S.V. Dizkartes schenken we altijd Hooghoudt dranken, dus kun je deze cocktail ook zelf bestellen tijdens je lidmaatschap!

23:00 - SLUIT     STËLZ NEON NIGHT

Met blacklights en neon verf toveren wij de Sociëteit om tot een groot neon feest. Kom met al je neon accessoires naar Dizkartes en geniet van de Stëlz actie: 3 + 1 gratis! Geniet dus van 4 Stëlz voor maar €5,85. Bij A.S.V. Dizkartes schenken wij Stëlz in blikjes én van de tap! 

01:00 - 02:00     WILLIE WARTAAL

De veelzijdige rapper, DJ, producer en presentator Willie Wartaal maakt onderdeel uit van de supergroep De Jeugd Van Tegenwoordig en brak door in 2005 met hun debuut single "Watskeburt?!". Sinds het voorjaar van 2022 is WiWa begonnen met het releasen van losse singles, gericht op de dansvloer. Gewapend met nieuwe house tracks als "Ey Gap", "Sutu", "Hey Bolle" en "Nachtapotheker" is hij als DJ weer te zien op festivals in Nedeland en België.

WiWa3.jpg

02:00 - 03:00     THE PARTYSQUAD

The Partysquad is al meer dan 10 jaar toonaangevend in de club en muziekscene. Vanaf de tijd dat ze baanbrekende platen als "Wat wil je doen" en "Rampeneren" uitbrachten, timmeren ze in Nederland al aan de weg. Ook internationaal zit The Partsquad niet stil. Zo werkten ze samen met de tastemakers deraarde, zoals M.I.A., Major Lazer en Mr Vegas. Buiten alle platen is het eigenlijk de show van The Partysquad die maakt dat ze nog steeds de Bazen van de club zijn.

The_Partysquad_1.jpg

03:00 - 04:00     DJ DEKKER

DJ Dekker zijn sound is niet alleen te horen, maar door zijn draaistijl ook zeker te voelen! Door het creëren van contrasten en energieën, raakt zijn publiek bevangen dooreen positieve vibe.Hij draait breed en toegankelijk, zijn publiek bepaalt zijn richting.Inzijn eclectische draaistijl maakt hij een unieke mix van Urban, Hip Hop, Club en Classics. Gezien zijn jarenlange ervaring draait hij buiten Nederland ook veel in o.a.Spanje maar ook Frankrijk, Portugal, Oostenrijk en Duitsland. Naast vele festivals enbedrijfsevenementen draaide hij tevens ook op Lowlands(Alphastage) en stond hij verscheidene malen met andere artiesten in de Ziggo Dome.

DJ_Dekker_press2.jpg

Woensdag


14:00 - 21:00     HIGH WINE

Kom genieten van onze High Wine. Met de zon op je gezicht kun je genieten van jouw favoriete wijntjes onder het genot van lekkere bijpassende hapjes. Je krijgt voor €3,- een heerlijke rosé, droge witte wijn, een cava en diverse borrelhapjes. Deze worden natuurlijk allemaal geserveerd door Dizkartianen, dus je kunt hen ook meteen leren kennen!

23:00 - SLUIT     FOUTE DIZKO

Woensdagavond kun je in je meest foute disco outfit de hele avond dansen op de leukste disco hitjes. Van glitterpakken tot discoballen: je vindt het allemaal bij A.S.V. Dizkartes.


Donderdag


12:00 - 21:00     BEERPONG

Donderdag kun je bij ons in de Lounge komen beerpongen! Deze activiteit is de perfecte manier om je vermoeidheid van de afgelopen dagen te vergeten. Ben jij een beerpong talent? Bij A.S.V. Dizkartes organiseren we ook een jaarlijks Beerpongtoernooi!

23:00 - SLUIT     BAYA PLAYA / SILENT DIZKO

Kom donderdagavond in je strandoutfit naar A.S.V. Dizkartes en geniet van buckets met mixdrankjes, zoals PK en Raketje, bij het Baya Playa feest. Daarnaast kun je in de bovenbar genieten van 3 verschillende muziekkanalen tijdens de Silent Disco: Under the Silent Sea!


Vrijdag


17:00 - 20:00     DEFININTIEVE INSCHRIJVINGEN

Op vrijdag 18 augustus van 17:00 tot 20:00 kun je je fysiek op de Sociëteit definitief inschrijven. 

23:00 - SLUIT     EINDFEEST

Op eind eindfeest vieren wij het einde van de KEI-week. Kom langs om te feesten met alle Dizkartianen en bekijk het exclusieve optreden van onze Mystery Guest.