Heb je interesse om lid te worden bij Dizkartes? De voorinschrijvingen gaan op 1 mei open, vanaf dat moment kan je je voorinschrijven zodat wij weten dat je interesse hebt om lid te worden bij Dizkartes. Tijdens de KEI-week is het ook de hele week mogelijk om langs te komen en te voorinschrijven. Als je je inschrijving definitief wil maken dien je op de laatste dag van de KEI-week (vrijdag 18 augustus) langs te komen op de Sociëteit. Meer informatie over voorinschrijven en de definitieve inschrijvingen volgt op 1 mei! Zie hieronder nog enkele antwoorden op veelgestelde vragen:


Kost het geld om lid te worden bij Dizkartes?

Na de KEI-week vindt er een introductieperiode gevolgd door een kamp plaats. Je betaalt hiervoor 115 euro eerstejaarsbijdrage. De eerstejaarsbijdrage is bedoeld om de kennismakingsactiviteiten te kunnen bekostigen voor de eerstejaars. Het geld wordt uitsluitend gebruikt voor eerstejaarsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan kamp en de introductieweek, maar ook andere activiteiten die speciaal voor de eerstejaars georganiseerd worden.  Deze eerstejaarsbijdrage staat dus los van de jaarlijkse contributie die alle leden betalen. De eerstejaarsbijdrage wordt in meerdere termijnen afgeschreven. 


Hoeveel contributie betaal je bij Dizkartes?

De jaarlijkse contributie bedraagt 145 euro. Dit wordt in twee termijnen afgeschreven, waardoor de contributie per half jaar €72,50 bedraagt.


Hoe lang duurt de introductieperiode?

De introductieperiode en het kamp duren dit jaar van 21 tot en met 30 augustus.


Wat gebeurt er na de introductieperiode?

Na de introductieperiode begint de integracie-periode. In deze periode heb je wekelijks 's avonds activiteiten op de Sociëteit en daarbuiten, het doel van deze activiteiten is er voor zorgen dat je uiteindelijk een jaarclub vormt met 7-14 anderen.


Heb je nog verdere vragen? Dan kan je mailen naar info@dizkartes.nl