De Soccie, ofwel Sociëteitscommissie, houdt de kroegavonden draaiende. Zowel achter de bar als achter de DJ-booth zijn de leden van deze commissie niet weg te slaan. Je kunt al in de eerste maand van je lidmaatschap solliciteren voor de soccie! Tap jij volgend jaar onze biertjes, of draai jij liever de leukste hitjes? Alles kan bij de Soccie!

Noa - Barcommissaris

Hey, ik ben Noa! Naast dat ik in een hele leuke jaarclub zit, ben ik ook nog bar commissaris bij Dizkartes. Dit houdt in dat ik een paar dagen in de maand de kroeg mag runnen! Ik heb de verantwoordelijkheid om te openen en sluiten, maar ook in te grijpen als er iets aan de hand is wat de sfeer verstoord. Naast deze verantwoordelijkheid, is het zijn van barcommissaris ook heel sociaal en gezellig! Gedurende de avond spreek je wel honderden mensen van de vereniging en moet ik vooral heel vaak lachen wat er voor dronken gebrabbel uit het merendeel komt. Als kers op de taart mag je, nadat de kroeg dicht is en schoongemaakt, lekker na borrelen met iedereen die op de avond zelf geholpen heeft. Dit kan nog wel eens doorgaan tot in de late uurtjes en vaak wandel ik dan in de ochtendzon weer naar huis met een lange maar vooral geslaagde avond achter de rug!

Dizkartes_FAC_ML296270_1.jpg

Owen - DJ​​​​​​​

Hey! Ik ben Owen, lid van de DJcie. Ik ben van kleins af aan altijd al veel met muziek bezig geweest, dus toen ik voor het eerst op de kroeg kwam en de DJcie bezig zag voelde ik mij meteen geroepen. Je leert heel veel van de commissie. Dit dankzij je mede-DJ's en natuurlijk de vele kansen om voor een publiek te draaien.  Zo doe ik DJ'en nu ook als bijbaan, iets wat ik mezelf niet had zien doen zonder de DJcie.

Daarnaast heb je ook toegang tot een groot netwerk actieve en oud-DJ's, waar je altijd terecht kan voor vragen of wat dan ook. Zo heb ik dan ook nog geen moment spijt gehad van mijn tijd actief bij de DJ'cie, en raad ik het zeker iedereen aan erbij te gaan en het een kans te geven, met of zonder DJ ervaring ;)

Dizkartes_FAC_L294520.jpg